Curs de Composició i Llenguatge Visual
Descripció Característiques PDF Solicita Informació
Temari
Descripció Aquest és un curs teòric-pràctic que busca introduïr a l'alumne a l'apassionant món de la composició i del llenguatge visual. Estem molt acostumats a valorar les imatges tenint en compte només l'aspecte estètic. Conèixer nous aspectes de valoració en una imatge, així com la sintaxi visual, les forces d'expressió o els recursos visuals ens permetrà contemplar la fotografia des d'un punt de vista nou, el qual ens ajudarà a aprofundir en la interpretació, per gaudir i valorar les nostres imatges. ¿ A qui va dirigit ?
La composició i el llenguatge visual, solen ser l'assignatura pendent de molts fotògrafs. Sovint ens iniciem en la fotografia preocupats per la tècnica, però amb el pas del temps ens adonem que les nostres imatges estan buides i amb falta de significat. Aquest curs està pensat per a totes aquelles persones que vulguin aportar una mica de significat a les seves imatges Temari TEMA 0 – Presentació
Presentació i anàlisis del temari del curs. Professorat. Preguntes. TEMA 1 – Creació d’un projecte fotogràfic
El projecte personal, és l'única forma que tenim els fotògrafs d'explicar al món aquelles coses, que ens agraden, ens preocupen, ens indignen o simplement ens fan feliços. Així que en aquesta classe abordarem les guies per ajudar en el desenvolupament i creació d'un projecte personal. TEMA 2 – Llenguatge visual (I)
Abans de poder escriure una frase necessitem conèixer el significat de les paraules. Per poder expressar-te mitjançant el llenguatge visual necessitem establir el significat dels elements visuals que podem utilitzar a manera de paraules. TEMA 3 – Llenguatge visual (II)
Seguim avançant amb la sintaxis visual. TEMA 4 – Forces d’expressió (I)
Les forces d'expressió determinen l'impacte final d'una imatge. Aprendre a utilitzar-les ens permetrà transmetre els valors compositius desitjats. TEMA 5 – Sortida pràctica (I)
Practiquem sobre tots els conceptes explicats. TEMA 6 – Forces d’expressió (II)
Revisió de les imatges realitzades en la sortida anterior. Seguim avançant amb les forces d’expressió. TEMA 7 – Passos per crear una imatge
Proposem un ordre que ens serveixi de guia per poder començar a crear les nostres imatges. TEMA 8 – Recursos visuals
Com utilitzar aquestes eines per aconseguir connectar els diferents components existents en una fotografia. TEMA 9 – Sortida pràctica (II)
Practiquem sobre tots els conceptes explicats. TEMA 10 – La edició fotogràfica
Per poder completar el nostre projecte, necessitem fer una selecció de les imatges que van a formar part d'ell. Analitzarem i proposarem les pautes necessàries per aconseguir una selecció que ens mostri el missatge que volem transmetre. TEMA 11 – Presentació projecte fotogràfic
Els alumnes presenten i exposen els seus projectes fotogràfics. Característiques Duració : Requisits : Assistència : Horaris : Ocupació : Preu curs : Titulació : Observacions : Solicita informació
Texte Legal: De acuerdo con las disposiciones de la Ley 15/1999, de 13 de Diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, (en adelante, LOPD), Escola de Fotografia Mira, SPC le informa que los datos recogidos en este sitio Web serán incorporados a un fichero automatizado inscrito ante la Agencia de Protección de Datos y pertenecen a Escola de Fotografia Mira, SPC teniendo como finalidad la de atender las peticiones que usted demande. En virtud del artículo 5 de la citada ley, usted será debidamente informado con todo detalle en nuestros formularios de la finalidad y uso de los datos que proporcione. Información: Alta de Datos
Los datos facilitados por Usted en los documentos del sitio web, serán objeto de tratamiento automatizado y pasarán a formar parte del fichero propiedad de Escola de Fotografia Mira, SPC inscrito en la Agencia de Protección de Datos. Estos datos podrán ser utilizados para la gestión interna de los contactos comerciales que solicitan información o con aquellos con los que se mantiene una relación comercial. Salvo en los campos que se indique lo contrario, las respuestas a las preguntas sobre sus datos personales son voluntarias. El afectado se compromete a la veracidad de los datos que suministra. De conformidad con el artículo 5 de la Ley 15/1999, de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, Ud. tiene derecho a acceder a esta información, a rectificarla si los datos son erróneos y darse de baja del fichero mediante una solicitud escrita a: Atención LOPD, Escola de Fotografia Mira, SPC. Ronda de Ponent, 13 Local 2 (08206) Sabadell, Cataluña (España), o bien, enviando dicha solicitud a la dirección de correo electrónico info@escolamira.com, cumpliéndose así la notificación prevista en el artículo 5.4 de la misma.
30 hores Necessaris coneixements previs similars al curs d’iniciació 1er cicle 1 Classe setmanal Dilluns de 19h a 21:30h – Inici el 04/02/19 fins el 01/04/19 Grups de 9 alumnes Únic pagament al contat 340 € (*)
(*) 10% de descompte per a els alumnes que hagin realitzat algun curs anterior en l’escola Diploma acreditatiu de l’Escola Mira És necessari disposar de càmera que permeti disparar en manera Manual i Raw. També és necessari disposar de trípode.

Enviando formulario...

El servidor ha detectado un error.

Formulario recibido.

hola@escolamira.com  ·  T. 937253739

 

Escola Mira 2011-2014 - All rights reserved