Curs de Flash de Reportatge
Descripció Característiques PDF Solicita Informació
Temari
Professorat
Descripció Un curs de 21 hores on treballarem diferents models de flash de reportatge i una sèrie de dispositius i accessoris per a dominar i controlar la llum del flash d’una forma fàcil i senzilla. Aquest són alguns dels temes que tractarem : El flash de reportatge i el seu funcionament, tipus de flash, ratios, nº guia, llei de la inversa del quadrat, modes TTL, A i M. Il·luminació a interior i exterior, utilització del flash de forma creativa (sincronització ràpida, lenta, amb la segona cortina…). Esquemes d’il·luminació, treballar amb diferents unitats de flash, modes de sincronització amb altres unitats i múltiples accessoris (flash ring adapter, filtres, finestres, Lumiquest, Lastolite…). Tots els temes comporten apunts i exercicis pràctics. Es podrà fer ús dels diferents accessoris per a realitzar el curs: finestres per a flash portàtil, paraigües, flash anular, disparadors de radiofreqüència Canon i Nikon, flashs Nissin, Metz, Canon… L’alumne deurà realitzar els exercicis sota la supervisió del professor. ¿ A qui va dirigit ?
Penses que com la llum natural no hi ha res?, No t’agrada com queden il·luminades les teves imatges amb el flash de reportatge?, No aconsegueixes comprendre perquè el teu flash actua d’una manera o un altre?, El flash pot amb tu o prefereixes no utilitzar-lo perquè no t’agrada el resultat?, Vols disparar amb més d’una unitat?, No saps quin dispositiu o accessori comprar per al teu flash?. Si t’has plantejat o trobat en alguna d’aquestes situacions, sens dubte aquest curs de Flash està pensat per a tu. Temari TEMA 0 – Presentació
Presentació i anàlisis del temari del curs. Professorat. Preguntes. TEMA 1 – El flash de reportatge
Parts y funcionament del flash de reportatge. Tipus de flash. TEMA 2 – Tipus de Flash
Integrat, tipus cobra, tipus “antorcha” i anular. TEMA 3 – Aspectes tècnics
Velocitat, diafragma, Ratis, nº guia, velocitat de sincronització. TEMA 4 – Programes
Modes TTL / A / M. TEMA 5 – Tipus d’ Il·luminació
Interior i exterior, directa i rebotada. TEMA 6 – Situacions complexes
Contrallum, sala de conferència amb projecció. Subjectes o objectes voluminosos. TEMA 7 – Pràctica a exteriors
Pràctica a exteriors amb model. TEMA 8 – Modes de sincronització
Amb una o varies unitats de flash, a través de la càmera (Nikon i últims models de Canon), amb radiofreqüència TTL, radiofreqüència bàsica i cable TTL Off-camera. Característiques Duració : Requisits : Assistència : Horaris : Ocupació : Preu curs : Material : Pràctiques : Titulació : Professorat Miquel González Solicita informació Texte Legal: D’ acord amb les disposicions de la Llei 15/1999, del 13 de Desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, (d’ ara endavant, LOPD), Escola de Fotografia Mira, SCP, li informa que les dades recollides en aquesta pàgina Web seran incorporades a un fitxer automatitzat inscrit davant l’ Agencia de Protecció de Dades i que pertany a Escola de Fotografia Mira, SCP. Amb la finalitat de poder atendre les peticions que vostè necessita. En virtut de l’ article 5 de la citada llei, vostè serà degudament informat amb tot detall en els nostres formularis amb la finalitat i us de les dades que proporcioni. Informació : Alta de Dades.
Les dades facilitades per vostè en els documents d’aquesta pàgina web, seran objecte de tractament automatitzat i passaran a formar part d’un fitxer propietat d’ Escola de Fotografia Mira, SCP, inscrit a l’Agencia de Protecció de Dades. Aquestes dades podran ser utilitzades per la gestió interna dels contactes comercials, que sol·liciten informació o amb aquells amb els quals es manté una relació comercial. Menys en els camps on quedi especificat el contrari, les respostes a les preguntes sobre les seves dades personals són voluntaris. L’afectat es compromet a la veracitat de les dades que subministra. De conformitat amb l’article 5 de la llei 15/1999, de 13 de Desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, vostè te dret a accedir a aquesta informació, a rectificar-la si les dades són errònies i a donar-se de baixa del fitxer mitjançant una sol·licitud escrita a : Atenció LOPD, Escola de Fotografia Mira, SCP. Ronda Ponent, nº 13, Local 2 (08206) Sabadell, Catalunya (España), o bé enviant la sol·licitud a la direcció de correu electrònic info@escolamira.com, fent valer així la notificació prevista a l’ article 5.4 de la mateixa.
22 hores Disposar de càmera i una unitat de flash externa que permeti disparar en mode manual. Son necessaris coneixements previs de exposició en mode manual i Raw 1 Classe setmanal Dijous de 19h a 22h (Del 09/03/17 al 13/04/17) Grups de 9 alumnes Únic pagament al contat 260 € (*)
(*) 10% de descompte per a els alumnes que hagin realitzat un altre curs anterior a Escola Mira Es farà entrega de documentació en paper a mode d’apunts Tots els temes inclouen exercicis pràctics. La pràctica amb model es realitzarà en Dissabte o Diumenge Diploma acreditatiu de l’Escola Mira

Enviando formulario...

El servidor ha detectado un error.

Formulario recibido.

hola@escolamira.com  ·  T. 937253739

 

Escola Mira 2011-2014 - All rights reserved