Curs d' Iniciació a la Fotografia (1 dia)
Descripció Característiques PDF Solicita Informació
Temari
Descripció Curs intensiu, pràctic, amè i divertit que mostrarà als alumnes els conceptes més bàsics de la fotografia. El curs es divideix en dos jornades de mati i tarda. Per el mati s’expliquen els conceptes necessaris per a poder disparar en manual i per la tarda farem una sortida de 1h aproximadament per a posar en pràctica el que hem après. Després de la sortida es torna a l’escola, es repassen les fotos realitzades durant la sortida i s’explica el concepte de profunditat de camp, fent una pràctica a l’estudi de l’escola. ¿ A qui va dirigit ?
A tot el que tingui curiositat i vulgui provar lo senzill que es, poder disparar en mode manual, aconseguint que la càmera faci el que tu vols i no al revés. Temari TEMA 0 – Presentació
Presentació i anàlisis del temari del curs. Professorat. Preguntes. TEMA 1 - ¿Què s’amaga dins la nostra càmera?
Parts que composen una càmera reflex, tipus d’objectius i com utilitzar-los. TEMA 2 – Agafa fort la teva càmera i aconseguiràs fotos més nítides.
Com agafar-la, consells per salvaguardar la integritat de la nostra càmera. TEMA 3 – Em sembla bé que vulguis fotografiar el meu somriure, però no t’apropis tant, que no aconseguiràs enfocar res.
L’enfoc i els seus variants. TEMA 4 – Com exposar correctament i evitar zones cremades o fosques.
Com utilitzar correctament el diafragma, obturador i la ISO. TEMA 5 – Pràctica sobre el que s’ha explicat. Realització d’exercicis.
Realització d’exercicis, visionat dels exercicis al projector de l’aula i resolució de dubtes. TEMA 6 – La lletra “P” no correspon al mode “professional”, cada lletra té el seu significat.
Altres modes de funcionament, prioritat de la obertura i prioritat al temps d’exposició. TEMA 7 – Com realitzar fotos desenfocades o amb sensació de velocitat.
Concepte de profunditat de camp i velocitat d’obturació. TEMA 8 – Pràctica sobre el que s’ha explicat. Realització d’exercicis.
Realització d’exercicis, visionat dels exercicis al projector de l’aula i resolució de dubtes. Característiques Duració : Requisits : Assistència : Horaris : Ocupació : Preu curs : Solicita informació
Texte Legal: D’ acord amb les disposicions de la Llei 15/1999, del 13 de Desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, (d’ ara endavant, LOPD), Escola de Fotografia Mira, SCP, li informa que les dades recollides en aquesta pàgina Web seran incorporades a un fitxer automatitzat inscrit davant l’ Agencia de Protecció de Dades i que pertany a Escola de Fotografia Mira, SCP. Amb la finalitat de poder atendre les peticions que vostè necessita. En virtut de l’ article 5 de la citada llei, vostè serà degudament informat amb tot detall en els nostres formularis amb la finalitat i us de les dades que proporcioni. Informació : Alta de Dades.
Les dades facilitades per vostè en els documents d’aquesta pàgina web, seran objecte de tractament automatitzat i passaran a formar part d’un fitxer propietat d’ Escola de Fotografia Mira, SCP, inscrit a l’Agencia de Protecció de Dades. Aquestes dades podran ser utilitzades per la gestió interna dels contactes comercials, que sol·liciten informació o amb aquells amb els quals es manté una relació comercial. Menys en els camps on quedi especificat el contrari, les respostes a les preguntes sobre les seves dades personals són voluntaris. L’afectat es compromet a la veracitat de les dades que subministra. De conformitat amb l’article 5 de la llei 15/1999, de 13 de Desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, vostè te dret a accedir a aquesta informació, a rectificar-la si les dades són errònies i a donar-se de baixa del fitxer mitjançant una sol·licitud escrita a : Atenció LOPD, Escola de Fotografia Mira, SCP. Ronda Ponent, nº 13, Local 2 (08206) Sabadell, Catalunya (España), o bé enviant la sol·licitud a la direcció de correu electrònic info@escolamira.com, fent valer així la notificació prevista a l’ article 5.4 de la mateixa.
6 hores Disposar de càmera que permeti disparar en mode manual. No són necessaris coneixements previs 1 Dia Diumenge 18/09/16 de 10h a 13h i de 15h a 18h Grups de 9 alumnes 70 € (Únic pagament al contat)

Enviando formulario...

El servidor ha detectado un error.

Formulario recibido.

hola@escolamira.com  ·  T. 937253739

 

Escola Mira 2011-2014 - All rights reserved