Curs d' Iniciació a la Fotografia (1 dia)
Descripció Característiques PDF Solicita Informació
Temari
Descripció Curs intensiu, pràctic, amè i divertit que mostrarà als alumnes els conceptes més bàsics de la fotografia. El curs es divideix en dos jornades de mati i tarda. Per el mati s’expliquen els conceptes necessaris per a poder disparar en manual i per la tarda farem una sortida de 1h aproximadament per a posar en pràctica el que hem après. Després de la sortida es torna a l’escola, es repassen les fotos realitzades durant la sortida i s’explica el concepte de profunditat de camp, fent una pràctica a l’estudi de l’escola. ¿ A qui va dirigit ?
A tot el que tingui curiositat i vulgui provar lo senzill que es, poder disparar en mode manual, aconseguint que la càmera faci el que tu vols i no al revés. Temari TEMA 0 – Presentació
Presentació i anàlisis del temari del curs. Professorat. Preguntes. TEMA 1 - ¿Què s’amaga dins la nostra càmera?
Parts que composen una càmera reflex, tipus d’objectius i com utilitzar-los. TEMA 2 – Agafa fort la teva càmera i aconseguiràs fotos més nítides.
Com agafar-la, consells per salvaguardar la integritat de la nostra càmera. TEMA 3 – Em sembla bé que vulguis fotografiar el meu somriure, però no t’apropis tant, que no aconseguiràs enfocar res.
L’enfoc i els seus variants. TEMA 4 – Com exposar correctament i evitar zones cremades o fosques.
Com utilitzar correctament el diafragma, obturador i la ISO. TEMA 5 – Pràctica sobre el que s’ha explicat. Realització d’exercicis.
Realització d’exercicis, visionat dels exercicis al projector de l’aula i resolució de dubtes. TEMA 6 – La lletra “P” no correspon al mode “professional”, cada lletra té el seu significat.
Altres modes de funcionament, prioritat de la obertura i prioritat al temps d’exposició. TEMA 7 – Com realitzar fotos desenfocades o amb sensació de velocitat.
Concepte de profunditat de camp i velocitat d’obturació. TEMA 8 – Pràctica sobre el que s’ha explicat. Realització d’exercicis.
Realització d’exercicis, visionat dels exercicis al projector de l’aula i resolució de dubtes. Característiques Duració : Requisits : Assistència : Horaris : Ocupació : Preu curs : Solicita informació
Texte Legal: Con fecha 27 de abril del 2016, el Parlamento Europeo y el Consejo de la Unión Europea aprobó el Reglamento (UE) 2016/679 relativo a la protección de las personas físicas en lo que respecta al tratamiento de datos personales y a la libre circulación de estos datos, (en adelante, RGPD), Escola de Fotografia Mira, SPC le informa que los datos recogidos en este sitio Web serán incorporados a un fichero automatizado inscrito ante la Agencia de Protección de Datos y pertenecen a Escola de Fotografia Mira, SPC teniendo como finalidad la de atender las peticiones que usted demande. En virtud de la citada ley, usted será debidamente informado con todo detalle en nuestros formularios de la finalidad y uso de los datos que proporcione. Información: Alta de Datos
Los datos facilitados por Usted en los documentos del sitio web, serán objeto de tratamiento automatizado y pasarán a formar parte del fichero propiedad de Escola de Fotografia Mira, SPC inscrito en la Agencia de Protección de Datos. Estos datos podrán ser utilizados para la gestión interna de los contactos comerciales que solicitan información o con aquellos con los que se mantiene una relación comercial. Salvo en los campos que se indique lo contrario, las respuestas a las preguntas sobre sus datos personales son voluntarias. El afectado se compromete a la veracidad de los datos que suministra. De conformidad a la Ley de Protección de Datos de Carácter Personal, Ud. tiene derecho a acceder a esta información, a rectificarla si los datos son erróneos y darse de baja del fichero mediante una solicitud escrita a: Atención RGPD, Escola de Fotografia Mira, SPC. Ronda de Ponent, 13 Local 2 (08206) Sabadell, Cataluña (España), o bien, enviando dicha solicitud a la dirección de correo electrónico info@escolamira.com, cumpliéndose así la notificación prevista la ley.
6 hores Disposar de càmera que permeti disparar en mode manual. No són necessaris coneixements previs 1 Dia Dissabte 14/09/19 de 10h a 13h i de 15h a 18h Grups de 9 alumnes 70 € (Únic pagament al contat)

Enviando formulario...

El servidor ha detectado un error.

Formulario recibido.

hola@escolamira.com  ·  T. 937253739

 

Escola Mira 2011-2014 - All rights reserved