Curs de Photoshop
Descripció Característiques PDF Solicita Informació
Temari
Descripció Curs teoricopràctic de 21 hores on es treballa la producció y el tractament digital d’imatges amb Photoshop, combinant tècnica i estil. L’alumne podrà descobrir la infinita capacitat d’aquest meravellós software, el qual fa que l’alumne posi a proba les seves pròpies limitacions. ¿ A qui va dirigit ?
A totes aquelles persones relacionades amb el món de la fotografia, que vulguin millorar les seves fotografies utilitzant una de les eines més potents existents actualment. Temari TEMA 0 – Presentació
Presentació i anàlisis del temari del curs. Professorat. Preguntes. TEMA 1 – Gestió d’un banc d’ imatges amb metadades.
Les paraules claus i les col•leccions. L’entorn de treball amb la imatge digital i Photoshop. Exercici : Bridge i Photoshop. TEMA 2 – Les capes i els ajustos tonals
Opcions de capes i fusions, capes de text, disseny en Ps. Ajustos i capes d’ajustos tonals en imatges.
Exercici : Disseny i ajustos tonals. TEMA 3 – El retoc
Les eines de retoc. Retoc i restauració d’ imatges.
Exercici : Retoc I i II. TEMA 4 – Efectes d’ajusts tonals i seleccions
Virats, vintage, blanc i negre, degradats parcials. Tipus de seleccions i millora d’ aquestes.
Exercici : Seleccions. TEMA 5 – Ajustos tonals localitzats I
La màscara de capa.
Exercici : Ajustos tonals localitzats I. TEMA 6 – Ajustos tonals localitzats II
Ajustos tonals localitzats segons contrast d’escena.
Exercici : Ajustos tonals localitzats II. Característiques Duració : Requisits : Assistència : Horaris : Ocupació : Professor : Preu curs : Titulació : Observacions : Solicita informació
Texte Legal: D’ acord amb les disposicions de la Llei 15/1999, del 13 de Desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, (d’ ara endavant, LOPD), Escola de Fotografia Mira, SCP, li informa que les dades recollides en aquesta pàgina Web seran incorporades a un fitxer automatitzat inscrit davant l’ Agencia de Protecció de Dades i que pertany a Escola de Fotografia Mira, SCP. Amb la finalitat de poder atendre les peticions que vostè necessita. En virtut de l’ article 5 de la citada llei, vostè serà degudament informat amb tot detall en els nostres formularis amb la finalitat i us de les dades que proporcioni. Informació : Alta de Dades.
Les dades facilitades per vostè en els documents d’aquesta pàgina web, seran objecte de tractament automatitzat i passaran a formar part d’un fitxer propietat d’ Escola de Fotografia Mira, SCP, inscrit a l’Agencia de Protecció de Dades. Aquestes dades podran ser utilitzades per la gestió interna dels contactes comercials, que sol·liciten informació o amb aquells amb els quals es manté una relació comercial. Menys en els camps on quedi especificat el contrari, les respostes a les preguntes sobre les seves dades personals són voluntaris. L’afectat es compromet a la veracitat de les dades que subministra. De conformitat amb l’article 5 de la llei 15/1999, de 13 de Desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, vostè te dret a accedir a aquesta informació, a rectificar-la si les dades són errònies i a donar-se de baixa del fitxer mitjançant una sol·licitud escrita a : Atenció LOPD, Escola de Fotografia Mira, SCP. Ronda Ponent, nº 13, Local 2 (08206) Sabadell, Catalunya (España), o bé enviant la sol·licitud a la direcció de correu electrònic info@escolamira.com, fent valer així la notificació prevista a l’ article 5.4 de la mateixa.
21 hores Sense coneixements previs 1 Classe setmanal Dilluns de 19h a 22h – Inici 04/02/19 fins al 18/03/19 Grups de 9 alumnes Eus González Únic pagament al contat 250 € (*)
(*) 10% de descompte per a els alumnes que hagin realitzat algun curs anterior en l’escola Diploma acreditatiu de l’Escola Mira Durant les classes cada alumne disposarà d’un ordinador i una tableta Wacom. Els alumnes tindran a la seva disposició els ordinadors de l’escola per poder realitzar els exercicis proposats, segons els horaris establerts.

Enviando formulario...

El servidor ha detectado un error.

Formulario recibido.

hola@escolamira.com  ·  T. 937253739

 

Escola Mira 2011-2014 - All rights reserved